Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

3D nalepke z različnimi simboli, mandalami, yantrami 4 kos

Razpoložljivost: Na zalogi

12,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

3D nalepke z različnimi simboli, mandalami, yantrami 4 kos

Več pogledov

3D nalepke z različnimi simboli, mandalami, yantrami v kompletu je 4 različne 3D nalepke. 3D nalepke z različnimi simboli, mandalami, yantrami za prijetno podporo, za naše dobro počutje, lahko sprožijo tudi kakšne zadeve v podzavesti (ob daljšem opazovanju). Vplivajo torej na nas ter na sam prostor, odvisno kje so uporabljene. Lahko se uporabljajo na telefonih, računalnikih, ogledalih, v avtih, na hladilnikih, omaricah. Lahko služijo tudi kot lepa dekoracija.

Namen 3D nalepke: energija - vibracija - zvok nima meja, ne pozna časa in prostora, celotno vesolje je v tistem kar ni, kar je da ni. Lahko je tudi zelo krasno darilo za posebne priložnosti ali pa kot povezovanje plesa BITja med nami v-SEM-i.

Pomen 3D nalepk:

FLOWER OF LIFE (ROŽA ŽIVLJENJA) - vzorec kreacije matrice vesolja, vnaša harmonijo, red, mir, odpira različna dojemanja stvarstva.

OM - kadar je naše telo, um in duh v harmoniji takrat lahko začutimo vibracijo, zvok OM-a, ki nekaterim jogijem celo predstavlja Najvišjo Resnico. Zajema namreč vsa stanja, budno, sanje, globoko spanje ter transcendentalno stanje zavesti. Vnaša mir, harmonijo, srečo, ljubezen.

FLOWER OF LIFE (ROŽA ŽIVLJENJA) - vzorec kreacije matrice vesolja, vnaša harmonijo, red, mir, odpira različna dojemanja stvarstva.

SEED OF LIFE (SEME ŽIVLJENJA) - začetni vzorec stvarjenja vesolje, začetni vzorec simbola rože življenja, sestavljen iz sedmih krogov, ki predstavljajo sedem dni kreiranja stvarstva (ne naših dni, temveč ionov). Povezuje se tudi z našimi sedmimi glavnimi čakrami v telesu, sedmimi dni v tednu, vnaša harmonijo, mir.

Sestavine: print + 3D masa (testirano zdržijo uporabljene na zunanjih objektih od 5-6 let).

Uporaba: telefon, v in na avto, omarice, hladilnik, ogledala, kozarec.

Opozorilo: izdelek unikaten, slika je simbolična, možna je tudi izdelava po naročilu, v trgovini so na voljo različni kompleti, ki si niso identični.

Proizvajalec: Universe & Art, Slovenija.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 4kos.