Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

4Play kapsule 10kom - naravne SEX kapsule iz ostrig

Razpoložljivost: Na zalogi

32,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

4Play kapsule 10kom - naravne SEX kapsule iz ostrig

4Play kapsule so naravne vrhunske seks kapsule iz školjk ostrig. 4Play kapsule so naravne kapsule za erekcijo in za dvig libida. Uporabljajo jih lahko moški in ženske, so visokokakovostne in popolnoma naravne ter naprodaj brez recepta. Narejene so na osnovi školjk ostrig, ki vsebujejo ogromno mikroelementov in elementa cinka (Zn), ki je ključen za močno erekcijo in dvig spolne moči in poželenja na splošno. Deluje brez stranskih učinkov in do 72 ur. Občutno trša erekcija in večji (bolj nabrekel) penis.

Značilnosti izdelka:

  1. Deluje brez stranskih učinkov.
  2. Zdrave sestavine školjk ostrig.
  3. Ena kapsula deluje do 72 ur.
  4. Občutno trša erekcija in večji (bolj nabrekel) penis.

Sestavine: 100% čisti prah školjk ostrig, brez kakršnihkoli dodatkov.

Sestavine ene kapsule: prah ostrig 300mg. Pomožne sestavine proti strjevanju: prah mikrokristalne celuloze; prah magnezijevega stereata. Ovojnica kapsule iz rastlinske celuloze.

Uporaba:

  1. Zaužijte 1 - 2 kapsuli 3 - 4ure pred načrtovano spolno aktivnostjo. 
  2. Kapsule 4Play ponavadi začnejo delovati 3 - 4 ure po zaužitju in učinkujejo od 48 - 72 ur, odvisno od fiziološkega stanja posameznika. Pri nekaterih lahko traja tudi dlje, da se pokaže učinek. 
  3. Na erekcijo namreč vplivajo življenjski slog, metabolizem, prehranjevalne navade (pretirano pitje kave in alkohola zmanjšuje učinkovitost 4Play kapsul).
  4. Povprečni dnevni odmerek 1 - 2 kapsuli. Ne prekoračite dnevnega odmerka. 
  5. Učinek 4Play-a se vidi tako, da je penis ob erekciji večji in trši, ravno tako pa tudi precej hitreje nabrekne in otrdi iz mirujočega stanja.

Opozorilo: produkt ni za osebe alergične na školjke! Namenjen je samo odraslim osebam. V kolikor se pojavijo težave, takoj prekinite z jemanjem in se posvetujte z zdravnikom.

Poreklo: Velika Britanija.

Količina: 10kom.