Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Baby Lubrikant za povečanje možnosti zanositve Yes 15 kos (EKO)

Razpoložljivost: Na zalogi

32,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Baby Lubrikant za povečanje možnosti zanositve Yes 15 kos (EKO)

Baby Lubrikant za povečanje možnosti zanositve Yes za vse, ki želijo zanositi. Baby Lubrikant za povečanje možnosti zanositve z edinstvenim dvojnim sistemom, zasnovanim tako, da podaljšuje življenjsko dobo spermijev in ohranja vaginalno ravnovesje. Yes Baby so ustvarili zato, da bi parom povečali možnost zanositve, da bi zaščitili intimno dobrobit ter ponudili poglobljen pristop k podaljšanju življenjske dobe spermijev in vaginalnemu zdravju.

Vsebina paketa:

  1. Paket 1 – spermi prijazen intimni lubrikant v aplikatorjih (7 kos).
  2. Paket 2 – intimni lubrikant v aplikatorjih - z nožnici prijaznim pH-jem (3 kos).
  3. Testni trakovi za ugotavljanje ovulacije (5 kos).

Vaginalna izsušenost, lubrikanti in sperma:

Mnogi pari, ki se trudijo spočeti otroka, ugotavljajo, da je uporaba lubrikantov zelo pomembna. Zakaj? Ker občevanje ob točno določenih dneh in urah, namesto ob romantičnih vzgibih, povzroča stres in nesproščenost. A ker lahko večina konvencionalnih lubrikantov resno poškoduje spermije, je uporaba ekoloških lubrikantov, ki so plodnosti prijazni, ključnega pomena.

Spermiji se poškodujejo, kadar so lubrikanti preveč kisli (nizek pH) ali kadar je njihova ionska moč (osmoznost) premočna. Spermi prijazni lubrikanti imajo povišan pH, ki ustreza pH-ju sperme, to je v razponu pH 7.0 – 8.0 in osmoznosti v razponu 260 – 365 mOsmo/kg.

Tipičen vaginalni pH je precej bolj kisel (pH 4.5), zato bi povečanje Ph-ja na razpon pH 7.0 do 8.0 ustvarilo okolje, kjer se mikrobi lahko razvijejo. Nizek vaginalni pH je torej ključni in najpomembnejši faktor za vzdrževanje dobrega vaginalnega okolja. Zato je uporaba Paketa 2 v času po ovulaciji tako pomembna, saj zagotavlja in vzdržuje primerno vaginalno okolje.

INCI: paket 1: aqua, aloe barbadensis leaf juice powder (aloe vera)*, cyamopsis tetragonolobus (guar gum)*, ceratonia siliqua (locust bean gum)*, lonicera caprifolium (honeysuckle) flower extract, sodium chloride, citric acid, sodium hydroxide, (*sestavine iz kontrolirane ekološke pridelave). Paket 2: aqua, aloe barbadensis leaf juice powder (aloe vera)*, cyamopsis tetragonolobus (guar gum)*, ceratonia siliqua (locust bean gum)*, linum usitatissimum (flax extract)*, xanthan gum, sodium chloride, citric acid, potassium sorbate, phenoxyethanol (*sestavine iz kontrolirane ekološke pridelave).

Uporaba:

  1. Ugotovite svoje plodne dneve tako, da predvidite ovulacijo. Za to uporabite priložen ovulacijski test (Advanced LH Ovulation Test) ali se poslužite druge preizkušene metode.
  2. Uporabite Yes Baby Paket 1 (spermi prijazen lubrikant) med plodnimi dnevi vključno do 48ur po ovulaciji.
  3. Uporabite Yes Baby Paket 2 (nožnici prijazen lubrikant) po ovulaciji.

Opozorila: hraniti v suhem, hladnem in temnem prostoru. Yes lubrikant ni kontracepcija ali spermisid.

Certifikat: Soil Association.

Proizvajalec: The Yes Yes Company, Velika Britanija.

Poreklo: Velika Britanija.

Količina: 15 kosov (skupaj).