Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Bed Bullets kapsule za povečanje spolne moči 4 kapsule

Razpoložljivost: Na zalogi

31,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Bed Bullets kapsule za povečanje spolne moči 4 kapsule

Bed Bullets kapsule za povečanje spolne moči s takojšnjim delovanjem. Bed Bullets kapsule za povečanje spolne moči lahko uživajo moški in ženske. Z njihovo pomočjo do dolgotrajnejših spolnih užitkov in močnejše erekcije. Aktivne sestavine kapsule so koren mace, koren ginsenga in kofein. Največji dovoljeni dnevni odmerek je 1 kapsula, praviloma pa za pozitiven učinek zadostuje že polovica kapsule, odvisno od fiziološkega stanja posameznika.

Sestavine: koren mace, koren panax ginsenga, tavrin (3%), kofein (2%), snovi proti strjevanju: mikrokristalna celuloza, magnezijev stearat, ovojnica iz želatine.

Uporaba: z 0,5 l mlačne vode zaužijte 1 kapsulo na 86 ur ali polovico kapsule na 48 ur oz. po potrebi. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Čas začetka in trajanja delovanja, velikost učinka in vpliv na spolno življenje ter samozavest so odvisni od fiziološkega stanja posameznika in lahko variirajo.

Opozorila: v primeru, da jemljete kakršnakoli zdravila, se morate pred uporabo posvetovati s svojim zdravnikom. Ni primerno za osebe mlajše od 18 let. Hraniti v hladnem in suhem prostoru. Hraniti izven dosega otrok. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Dobavitelj: MVM Natura, Slovenija.

Količina: 4 kapsule (1680mg).