Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Brin eterično olje 10ml (100% naravno)

Razpoložljivost: Na zalogi

8,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Brin eterično olje 10ml (100% naravno)

Brin eterično olje je 100% naravno čisto eterično olje iz brinovih jagod. Brin eterično oje s svežim, trpkim in lesenim pridihom in s skrito sadno noto. Brin je zimzeleno aromatično grmičasto drevje z prepoznavnimi malimi modrikastimi jagodami. Blagodejni učinki so poznani praktično po celem svetu. Brin je tudi sestavina znamenite alkoholne pijače gin.

Osnovne značilnosti:

  • Pridobivanje: parna destilacija.
  • Uporabljen del: jagode.
  • Vonj: sveže trpek in lesen s skrito sadno noto.
  • Barva: svetlo zelena.
  • Nota: srednja.

Sestavine: 100% naravno čisto eterično olje iz brinovih jagod.

INCI: juniperus communis fruit oil, limonene*, linalool*, (* sestavine naravnih eteričnih olj). 

Uporaba: olje se uporablja za kopeli, masaže, v savnah in za odišavljanje prostorov. Lahko si pripravite masažno olje - do 10 kapljic eteričnega olja dodajte 10ml rastlinskega olja. Priporočena najvišja koncentracija je do največ 5% eteričnega olja.

Opozorila: pri rokovanju z eteričnim oljem bodite pazljivi. Uporabljajte samo za zunanjo uporabo. Nikoli ne nanašajte nerazredčenega eteričnega olja na kožo. Pazite, da ne pride v stik s sluznico ali očmi. Če se polijete, obvezno dobro sperite z milom in vodo. V primeru preobčutljivosti na sestavine eteričnega olja prenehajte z uporabo. Ne uporabljajte v času nosečnosti. Ni primerno za otroke mlajše od 6 let. Shranjujte dobro zaprto, pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 10ml.