Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Brin hidrolat 100ml (EKO)

Razpoložljivost: Na zalogi

6,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Brin hidrolat 100ml (EKO)

Brin hidrolat iz sestavin iz kontrolirane ekološke pridelave. Brin hidrolat je primeren za nego mastne in aknaste kože ter za uravnavanje odvečnega sebuma. Dobrodejno deluje tudi pri negi celulita, saj preprečuje zadrževanje vode. Na kožo deluje osvežilno, čistilno in tonično. Veliko se ga uporablja tudi za razstrupljanje (detox) kože. Brin je grmičasto zimzeleno drevo, ki obrodi majhne modre jagode, z tipičnim prodornim balzamičnim vonjem.

Hidrolati oz. rožne vode so v vodi topne snovi, ki nastanejo med izdelavo eteričnih olj. Klasično eterična olja, kot jih poznamo so v vodi netopni del, v vodi topni del pa ni mogoče iz vode izločiti in predstavlja hidrolat. To so pomembne sestavine z izredno širokim spektrom uporabe. Hidrolate lahko uporabljamo kot razpršilo za obraz, osnovo za kreme, vodica po britju ali jih dodajamo kopelim.

Sestavine: 100% hidrolat brina iz kontrolirane ekološke pridelave.     

INCI: juniperus communis flower water.

Uporaba: ohaljen hidrolat nanestie na vato in očistite obraz. Pustite, da se posuši. Lahko uporabljate tudi z pršilko ali kot dodatek kopelim.

Opozorila: hranite dobro zaprto, pri temperaturi do 25 stopinj celzija in nedostopno otrokom. Samo za zunanjo uporabo. V primeru preobčutljivosti na sestavine v hidrolatu, prekinite z uporabo.

Certifikat: Ecocert greenlife.

Poreklo: Francija.

Količina: 100ml.