Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Carbo sprint extrem gel melona 27ml

Razpoložljivost: Na zalogi

1,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Carbo sprint extrem gel melona 27ml

Carbo sprint extrem gel melona za povečane potrebe vseh, ki se ukvarjajo z intenzivno športno dejavnostjo. Carbo sprint extrem gel melona vsebuje mešanico ogljikovih hidratov in sladkorjev s hitro, srednjo in počasno absorpcijo (dekstroza, fruktoza in maltodekstrini) z dodatkom kofeina in taurina z izrazitim toničnim in več funkcionalnim učinkom. Primeren je za vse vzdržljivostne športe, posebej za kolesarjenje, tek in triatlon, priporočljiv v začetnih in končnih fazah športnih dejavnosti. 

Sestavine: voda, maltodekstrin, dekstroza, fruktoza, kisano s citronsko kislino, taurin (0,14%), kofein (0,14%), konzervansi: kalijev sorbat, benzojska sol, aroma.

Hranilne vrednosti (na 27ml): energija: 430kJ/101,2kcal, maščobe 0g, ogljikovi hidrati 25,2g, od tega sladkorji 11,9g, vlaknine 0,0g, beljakovine 0,06g, sol 0,02g, kofein 50,4mg, taurin 50,4mg.

Uporaba: 1 – 2 gela na dan, pred in med športno aktivnostjo.

Opozorila: shranjujte nedosegljivo otrokom. Priporočene količine odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Poreklo: Italija.

Količina: 27ml.