Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Čemaževa tinktura 50ml

Razpoložljivost: Na zalogi

6,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Čemaževa tinktura 50ml

Čemaževa tinktura je 100% naravnega izvora, slovenskega porekla. Čemaževa tinktura iz listov ekološko pridelane rastline. Njena uporaba je primerna za vse, ki želijo dobro prebavi in dihalnim potem. Uporabljamo jo lahko tudi pri nečisti koži. Čemaž je v celoti užiten, vendar ga ne smemo uživati v prevelikih količinah. Uporabi se lahko liste, čebulice, cvetove in plodove. Čemaž so uživali že v starem Rimu, bil je celo bolj priljubljen kot česen. Pri nas čemaž uspeva po vsej državi, po deloma senčnih hrastovo bukovih gozdovih. Tinktura ne vsebuje nobenih barvil, konzervansov in dodatkov.

V alkoholu se nekatere učinkovine rastlin bolje izločajo, tudi čas izločanja je daljši. Tako imajo tinkture veliko močnejši učinek kot čaji in jih zato tudi uporabljamo v manjših količinah. Poglavitna prednost zeliščnih tinktur je predvsem v tem, da zagotavljajo zelo hitro absorpcijo učinkovin v organizem. Tinkture so zelo stabilne in jih ni treba shranjevati v hladilniku.

Čemaževa tinktura je 100% slovenskega porekla. Čemaž so vzgojili in nabrali ročno v neokrnjenih predelih zelene Prlekije. Na ta način je zagotovljena najvišja raven kakovosti.

Sestavine: listi čemaža (allium ursinum, folium), tropinovec (alkohol 48% vol).

Uporaba: trikrat na dan nakapamo 20 do 30 kapljic v pol kozarca (1dcl) vode ali na žličko sladkorja.

Opozorilo: zaprto embalažo hranite v suhem, temnem in hladnem prostoru.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 50ml.