Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Česen tinktura 50ml

Razpoložljivost: Na zalogi

6,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Česen tinktura 50ml

Česen tinktura na osnovi alkoholnega izvlečka. Česen tinktura vsebuje dragocena česnova olja, po zaužitju pa za seboj ne pušča neprijetnega zadaha. Njegov širok spekter delovanja pripisujejo več kot 200 biološko aktivnim učinkovinam. Česen tinktura se že tisočletja uporablja v ljudski medicini. Odprava UNESCA je v enem izmed samostanov v Tibetu našla recept najstarejšega homeopatskega sredstva za pomlajevanje. Česnova tinktura, po tibetanskem receptu 4-5000 let pred našim štetjem, preverjeno učinkuje.

V alkoholu se nekatere učinkovine rastlin bolje izločajo, tudi čas izločanja je daljši. Tako imajo tinkture veliko močnejši učinek kot čaji in jih zato tudi uporabljamo v manjših količinah. Poglavitna prednost zeliščnih tinktur je predvsem v tem, da zagotavljajo zelo hitro absorpcijo učinkovin v organizem. Tinkture so zelo stabilne in jih ni treba shranjevati v hladilniku.

Česen tinktura je slovenskega porekla, pridelana in polnjena v okolici Javorja. Česen je pridelan in nabran v neokrnjeni naravi v okolici Javorja na nadmorski višini približno 580m, ter uporabljen svež.

Sestavine: česen, domači sadjevec (40% alkohola). 

Uporaba: ob preventivnem jemanju 17 do 22 kapljic enkrat dnevno, pri kurativi ta doza vsaj trikrat dnevno a ne več kot petkrat. Vsak človek reagira na določene tinkture različno, tako, da je najbolje poskusiti in po treh tednih, bi se morali pokazati prvi znaki izboljšanja.

Uporaba:

Prvi dan : 2 kap. ob zajtrku, 2 kap. ob kosilu, 3 kap. ob večerji

Drugi dan : 4 kap., 5 kap., 6 kap.

Tretji dan : 7 kap., 8 kap., 9 kap.

Četrti dan : 10 kap., 11 kap., 12 kap.

Peti dan : 13 kap, 14 kap., 15 kap.

Šesti dan : 15 kap., 14 kap., 13 kap.

Sedmi dan: 12 kap, 11 kap., 10 kap.

Osmi dan : 9 kap., 8 kap., 7 kap.

Deveti dan : 6 kap., 5 kap., 4 kap.

Deseti dan : 3 kap., 2 kap., 1 kap.

Enajsti dan : 25 kap., 25 kap., 25 kap.

Nato kot 11 dan, jemljete do konca treh tednov.

Po tritedenski terapiji prekinete jemanje, za vsaj šest mesecev.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 50ml.