Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Čili in meta kremni gel za nego mišic in sklepov 100ml

Razpoložljivost: Na zalogi

10,00 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

 Čili in meta kremni gel za nego mišic in sklepov 100ml

Čili in meta kremni gel za nego mišic in sklepov sprosti napetost in daje občutek ugodja. Čili in meta kremni gel za nego mišic in sklepov je popolnoma naraven, ne vsebuje mineralnih olj (parafina), parabenov ter umetnih arom in barvil. Poživi in pripomore k relaksaciji mišic, sklepov, vezi ter utrujenih nog. Osnovo kremnega gela sestavlja naravni gel iz polisharadiov in aloje, emulgatorji rastlinskega izvora, olji makadamije in avokada ter karitejevo maslo. Tej osnovi so dodani izvleček kajenske paprike ter poprove in zelene mete, izvlečki iz vrtnega ognjiča, timijana, evkalipta, rožmarina in bosvelije ter vitamina E in B5.

Kremni gel uporabljamo za intenzivno nego mišic, sklepov in vezi, saj pripomore k njihovi povečani gibljivosti in daje občutek ugodja. Povrne vzdržljivost in moč. Primeren je tudi za nego mišic, vezi in sklepov pred telesno vadbo in regeneracijo po njej, za nego težkih in utrujenih nog.

Sestavine: gel iz polisharadiov in aloje, emulgatorji rastlinskega izvora, olji makadamije in avokada, karitejevo maslo, izvlečki: kajenske paprike, poprove mete, zelene mete, vrtnega ognjiča, timijana, evkalipta, rožmarina in bosvelije, vitamina E in B5, iz ekološke pridelave.

Uporaba: kremni gel nanesite na kožo in ga s krožni gibi nekaj časa enakomerno vtirajte na želeni predel. Primerno za masažo in ogrevanje mišic in sklepov pred večjimi obremenitvami ali za relaksacijo po obremenitvah oz. po športni vadbi. 

Opozorilo: samo za zunanjo uporabo. Ne uporabljamo na poškodovani koži. Pazimo, da ne pride v stik s sluznico in očmi. Hranite pri temperaturi do 25°C. Ni primerno za otroke mlajše od 8 let.

Poreklo: Slovenija.

Količina:100ml.