Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

CordyVit K Plus kitajska goba Cordyceps 90 kapsul (EKO)

Razpoložljivost: Na zalogi

32,00 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

CordyVit K Plus kitajska goba Cordyceps 90 kapsul (EKO)

CordyVit kitajska goba Cordyceps je 100% domači produkt narejen v Sloveniji. CordyVit kitajska goba Cordyceps je prehransko dopolnilo gobe, ki vsebuje koncentrirano gobo Cordyceps in je povsem naravne pridelave. Gobe Cordyceps pripomorejo k večji fizični vzdržljivosti, saj blagodejno vplivajo na regeneracijo mišic in telesa po napornih treningih in tekmah, ter pozitivno vplivajo na celotno telo. Študije so pokazale, da je to samo ena od učinkovin te čudežne gobe. Priljubljen je predvsem med športniki, saj pripomore k večji vzdržljivosti in moči. CordyVit kitajska goba Cordyceps je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano

Sestavine: 100% prah zmlete gobe cordyceps in kapsule iz rastlinskega ovoja iz kontrolirane ekološke pridelave. 

Uporaba: 1 – 2 kapsuli 1x dnevno. Priporočamo, da po 10 dnevnem rednem uživanju Cordyvita K plus za 7 dni prekinete z uživanjem in nato ponovno začnete.

Opozorilo: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Certifikat: SI-EKO-001.

Proizvajalec: MycoMedica, Slovenija.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 90 kapsul (45g).