Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

D-manoza 50 tablet

Razpoložljivost: Na zalogi

27,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

D-manoza 50 tablet

D-manoza je naravni monosaharid, pridobljen iz lubja in korenin iz vrst dreves breze in hrastov. D-manoza je naravna učinkovina, ki ga v manjših količinah proizvaja tudi naše telo, vendar ga prehitro izloči. D-manoza deluje kot magnet v urinarnem traktu, s svojo edinstveno sposobnostjo nase veže E.coli in tako preprečuje, da bi se namnožile. Izdelek je popolnoma naraven, enostaven za uporabo, uživate jo lahko preventivno, tudi po spolnem odnosu.

Sestavine: 1 tabletga vsebuje: 1000mg čista bio aktivna D-manoza, manj kot 0,5% riževa moka, magnezijev stearat rastlinskega izvora, filmska obloga manitol.

Uporaba: 2-3 tablete dnevno. Tablete popijte s 150 – 200ml tople vode, čaja ali sadnega soka, ki ne vsebuje brusnice ali pomaranče. Pri takojšnji podpori vzemite 2-3 tablete na vsake 2 do 3 ure, vključno z enim odmerkom sredi noči.

Opozorilo: D-Manoza v tabletah ni primerna za uporabo pri otrocih in dojenčkih. Diabetiki si morajo ob uporabi redno meriti nivo sladkorja v krvi. Pripravek služi le kot prehransko dopolnilo in ne nadomestilo zdravil. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjujte nedosegljivo otrokom na suhem in hladnem. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Proizvajalec: Sweet Cures, Velika Britanija.

Poreklo: Velika Britanija.

Količina: 50 tablet.