Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

D-manoza kapsule 100 kapsul

Razpoložljivost: Na zalogi

25,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

D-manoza kapsule 100 kapsul

D-manoza je naravni monosaharid, pridobljen iz lubja in korenin vrst dreves breze in hrastov. D-manoza je naravna učinkovina, ki jo v manjših količinah proizvaja tudi naše telo, vendar ga prehitro izloči. Prehransko dopolnilo je priporočljivo kot učinkovita podpora normalnemu delovanju mehurja in urinarnega trakta. Izdelek je popolnoma naraven, enostaven za uporabo, uživate ga lahko preventivno, tudi po spolnem odnosu.

Sestavine: bioaktivna D-manoza in magnezijev stearat rastlinskega izvora v kapsuli rastlinskega izvora.

Hranilna vrednost ene kapsule: 45mg čiste biokativne D-manoze.

Uporaba: 4 do 6 kapsul dnevno. Kapsule zaužijte s 150 - 200ml tople vode, čaja ali sadnega soka, ki ne vsebuje vitamina C. Za takojšnjo podporo vzemite 4 do 6 kapsul na vsake 2 do 3 ure, vključno z enim odmerkom sredi noči.

Opozorilo: D-manoza v ni primerna za uporabo pri otrocih in dojenčkih. Diabetiki si morajo ob uporabi redno meriti nivo sladkorja v krvi. Pripravek služi le kot prehransko dopolnilo in ne nadomestilo zdravil. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte dobro zaprto na suhem in temnem mestu, pri temperaturi do 25°C.

Dobavitelj: Naj Tura, Slovenija.

Poreklo: EU.

Količina: 100 kapsul (45g).