Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

D-Riboza v prahu 160g (100% čista)

Razpoložljivost: Na zalogi

28,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

D-Riboza v prahu 160g (100% čista)

D-Riboza v prahu je prehransko dopolnilo, ki vsebuje 100% naravno čisto D-ribozo v prahu. D-Riboza v prahu je najbolj prečiščen naravni sladkor, ki ga pridobivajo iz drevesnega lubja in grmičevja, kateri imajo najvišjo vsebnost D-Riboze. D-Riboza v prahu, ki je naravni monosaharidni izvleček. Priporoča se jo uživati pred in po intenzivnem treningu, ne vsebuje nikakršne umetne obdelave, dodanih barvil, okusov. D-Ribozo v prahu se uživa s tekočino po vaših željah. Izdelek je primeren za dolgotrajno uporabo.

D-Riboza v prahu je:

  • brez kakršnih koli dodatkov, 
  • brez umetnih barvil, 
  • brez dodanih okusov in
  • konzervansov.

Sestavine: 100% čista D-riboza v prahu.

Uporaba: prvi teden vzemite eno zvrhano čajno žličko (5g) 3 do 4krat na dan, zmešano z vodo ali drugo tekočino. Po prvem tednu nadaljujte z eno zvrhano čajno žličko 2 do 3krat na dan. Lahko jo vzamete po hrani, ni pa nujno. Maksimalni dnevni odmerek je 15 do 20g.

Opozorilo: izdelek služi le kot prehransko dopolnilo in ne kot nadomestilo zdravil. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom na suhem in hladnem mestu. D-Riboza ni primerna za osebe mlajše od 12 let. Vsebino shranjujte dobro zaprto, zaščiteno pred vlago. 

Proizvajalec: Sweet cures, Velika Britanija.

Poreklo: Velika Britanija.

Količina: 160g.