Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

D vitamin v spreju DLux 300 15ml - za otroke do 3 let (za 100 dni)

Razpoložljivost: Na zalogi

9,99 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

D vitamin v spreju DLux 300 15ml - za otroke do 3 let (za 100 dni)

D vitamin v spreju DLux 300 za otroke do 3 let je 100% naraven vitamin D3 v spreju. D vitamin DLux 300 je naravno priročno ustno pršilo, ki omogoča ohranjanje zdrave ravni vitamina D in zagotavlja odlično oskrbo s tem dragocenim vitaminom za dojenčke in otroke. Je izvrstno in učinkovito nadomestilo tablet, kapsul ali kapljic, ki jih je praviloma treba zaužiti z vodo. Primeren je tudi za otroke, ki težko požirajo, zagotavlja izjemno hitro in učinkovito absorpcijo, izdelan pa je iz povsem naravno pridobljenega vitamina D3. DLux 300 ne vsebuje umetnih barvil in arom, alkohola, glutena, sladkorja, soli, kvasov ali laktoze ter je primeren za vegetarijance.

Po smernicah iz leta 2010 je treba D3 dodajati dojenčku že po prvem tednu po rojstvu. Zaščito z vitaminom D3 mora otrok dobivati vsak dan, priporočila pa so enaka tudi za celotno obdobje otroka in mladostnika. Ker sodi vitamin D3 med v maščobi topne vitamine, pripravek DLux 300 temelji na oljni osnovi. Pršilo je najbolj učinkovito, če ga razpršimo neposredno pod jezik. Vitamin D3 se skozi sluznico absorbira neposredno v kri in tako zaobide prebavni sistem, ki sicer pogosto moti njegovo absorpcijo. Telo bo oskrbljeno s celotno količino vitamina D, vsebovano v vsakokratnem razpršku.

Sestavine: srednjeverižni trigliceridi (kokosovo olje), naravna aroma jagode in holekalciferol (vitamin D3). Vse sestavine so 100 odstotno naravne. Vitamin D3 je bil pridobljen iz lanolina, ki izvira iz volne ovac, vzrejenih za pridobivanje volne v Avstraliji, vendar razpršilo ne vsebuje lanolina.

Hranilna vrednost na 1 razpršek: 300 i.e. (7.5µg) vitamina D3, kar je 150% priporočenega dnevnega vnosa.

Uporaba: popršite ga pod jezik ali na notranjo stran ličnice enkrat dnevno. Izdelek je namenjen dojenčkom in otrokom. Pred uporabo pretresite. 

Opozorilo: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Izdelek porabite v šestih mesecih po prvi uporabi. Hranite pri sobni temperaturi in ne izpostavljajte neposredno sončni svetlobi.

Prozvajalec: BetterYou, Velika Britanija.

Poreklo: Velika Britanija.

Količina: 15ml (za 100 dni).