Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Dvokrpi ginko tinktura 50ml

Razpoložljivost: Na zalogi

6,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Dvokrpi ginko tinktura 50ml

Dvokrpi ginko tinktura je 100% naravnega izvora,  slovenskega porekla. Dvokrpi ginko tinktura za vse, ki se spopadajo s pomanjkanjem koncentracije in pešanjem spomina. Njeno uživanje je v današnjem času, ob hitrem tempu in stresu še posebej priporočljivo. Dvokrpi ginko ali krajše ginko je drevo iz družine ginkovcev in je po zgradbi skoraj enak preko 200 milijonov let starim fosilnim ostankom. Njegova domovina je Kitajska, na evropska tla pa je prišel v 17.stoletju. V ljudski medicini pa se je v Evropi začel uporabljati pred približno 50-timi leti. Tinktura ne vsebuje nobenih barvil, konzervansov in dodatkov.

V alkoholu se nekatere učinkovine rastlin bolje izločajo, tudi čas izločanja je daljši. Tako imajo tinkture veliko močnejši učinek kot čaji in jih zato tudi uporabljamo v manjših količinah. Poglavitna prednost zeliščnih tinktur je predvsem v tem, da zagotavljajo zelo hitro absorpcijo učinkovin v organizem. Tinkture so zelo stabilne in jih ni treba shranjevati v hladilniku.

Dvokrpi ginko tinktura je 100% slovenskega porekla. Dvokrpi ginko so vzgojili in nabrali ročno v neokrnjenih predelih zelene Prlekije. Na ta način je zagotovljena najvišja raven kakovosti.

Sestavine: listi dvokrpega ginka (Ginko biloba), tropinovec (alkohol 48% vol.).

Uporaba: trikrat na dan nakapamo 20 do 30 kapljic v pol kozarca (1dcl) vode ali na žličko sladkorja.

Opozorilo: zaprto embalažo hranite v suhem, temnem in hladnem prostoru.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 50ml.