Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

GarGhee (Gi) namaz s česnom 140g (EKO)

Razpoložljivost: Na zalogi

8,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

GarGhee (Gi) namaz s česnom 140g (EKO)

GarGhee (Gi) namaz s česnom je celosten ekološki namaz. GarGhee namaz s česnom je ustvarjen iz zlatega Ghee-ja (Gi), sekljanega česna in peteršilja. Namazu je dodanih tudi pet zelišč in nekaj soli. Za nepozabno gurmansko doživetje, široko uporaben in obnavljajoč za vse telo. Osnova namaza predstavlja 48 ur kuhan Zlati Ghee (gi) ali pravo maslo. Poznan je po tem, da veže okuse, povečuje absorpcijo in izkoristek sestavin namaza. V stroki je znan kot kulinarično zlato, ki se uvršča med najboljša olja. Ajurveda ga prav zaradi njegove dobrodejnosti in univerzalnosti slavi že tisočletja, mnogim pa predstavlja steber dobre kuhinje.

Sestavine: kuhano maslo Zlati Ghee (53 %), sekljan domač česen (30%), sekljan domač peteršilj (15 %), sol in zelišča: majaron, šetraj, bazilika, zelena in luštrek iz kontrolirane ekološke pridelave.

Uporaba: uporabljamo ga samostojno s kosom kruha ali pa kot univerzalno dopolnilo sendvičem, omakam, testeninam, juham, že pripravljenim ostalim jedem, še posebej pa mediteranskim.

Opozorila: hraniti pri temperaturi od 5°C do 15°C. Po odprtju hranite v hladilniku.

Certifikat: SI-EKO-001.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 140g.