Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Hamamelis ali nepozebnik - Virginski hidrolat 100ml (EKO)

Razpoložljivost: Na zalogi

7,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Hamamelis ali nepozebnik - Virginski hidrolat 100ml (EKO)

Hamamelis ali virginijski nepozebnik hidrolat iz ekološke pridelave. Hamamelis ali virginijski nepozebnik hidrolat deluje kot naravni adstrigent (krči tkiva) in je primeren za nego zahtevne, mastne in nečiste kože. Kožo vlaži, mehča, osveži in vzpostavlja pravilno ravnovesje. Zaradi teh lastnosti je nepozebnik nepogrešljiv dodatek skoraj vsem vodicam po britju. Virginijski nepozebnik je velik grm z tipičnimi rumeno-rjavimi cvetovi. 

Hidrolati oz. rožne vode so v vodi topne snovi, ki nastanejo med izdelavo eteričnih olj. Klasično eterična olja, kot jih poznamo so v vodi netopni del, v vodi topni del pa ni mogoče iz vode izločiti in predstavlja hidrolat. To so pomembne sestavine z izredno širokim spektrom uporabe. Hidrolate lahko uporabljamo kot razpršilo za obraz, osnovo za kreme, vodico po britju ali jih dodajamo kopelim.

Sestavine: 100% hidrolat hamamelisa (Virginijski nepozebnik) iz kontrolirane ekološke pridelave.     

INCI: hamamlis virginiana flower water.

Uporaba: ohaljen hidrolat nanestie na vato in očistite obraz. Pustite, da se posuši. Lahko uporabljate tudi z pršilko ali kot dodatek kopelim.

Opozorila: hranite dobro zaprto, pri temperaturi do 25 stopinj celzija in nedostopno otrokom. Samo za zunanjo uporabo. V primeru preobčutljivosti na sestavine v hidrolatu, prekinite z uporabo.

Certifikat: Ecocert greenlife.

Poreklo: ZDA.

Količina: 100ml.