Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

He shou wu ekstrakt 120g

Razpoložljivost: Na zalogi

15,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

He shou wu ekstrakt 120g

He shou wu ekstrakt deluje 10-krat močneje kot običajni he shou wu, primešan mu je črni fižol, v razmerju 10:1. He shou wu ekstrakt je v tradicionalni kitajski medicini poznan že stoletja kot stimulator življenjske energije (chi), saj omogoča njen neoviran pretok. Uživate ga lahko vsi tisti, ki potrebujete več energije in si želite lepših las. Prave krepčilne lastnosti he sho wu pridejo do izraza šele, ko se korenino na tradicionalen način skuha skupaj z 10% črnega fižola, se jo nato posuši in zmelje v prah. Tako pripravljeno korenino včasih imenujemo tudi rdeči fo-fi. He shou wu je divja ovijalka (Polygonum multiflorum) je divja ovijalka, ki raste v goratih predelih centralne in južne Kitajske.

Sestavine: korenina he shou wu je skuhana skupaj s črnim fižolom v razmerju 10:1, nato se jo posuši in zmelje v prah.

Uporaba: 1-2 čajni žlički praha na dan (4g). Zmešajte s tekočino po lastnem okusu. Lahko dodate med ali druga sladila, da omilite grenak okus.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Uživanje se ne priporoča nosečnicam ter osebam, ki imajo bolezen jeter. Ne priporoča se tudi daljše uživanje večjih odmerkov. Shranjevati v suhem in hladnem prostoru. 

Poreklo: Kitajska.

Količina: 120g.