Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

HyperMixvet olje s kapalko za celjenje ran na koži 30ml (za živali)

Razpoložljivost: Na zalogi

29,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

HyperMixvet olje s kapalko za celjenje ran na koži 30ml (za živali)

HyperMixvet olje s kapalko za celjenje ran na koži, izjemno pospeši obnovo tkiva. HyperMixvet olje s kapalko za celjenje ran na koži se uporablja za pospeševanje celjenja ran za veterinarsko uporabo pri domačih živalih in tekmovalnih konjih. Hypermixvet spodbuja zdravljenje zunanjih ran v vseh fazah. Proizvod ne privlači insektov in jih celo odvrača. Uporablja se lahko na različnih mestih, nanese se lahko na vse predele kože in sluznice (dlesni, uhlji, anus,...). Produkt kontrolira kvaliteto in količino izcedka in s tem hitrost in učinkovitost celjenja rane oziroma poškodbe.

Zaradi zaščite tkiva in uravnavanja izločka in s tem kontrole limfatične tekočine omogoča zmanjšanje neželenih učinkov in »občutkov« pri celjenju in kasnejši popolni zacelitvi rane brez posledic. HyperMixvet na prizadetem mestu zavira tvorbo klic, tako da ni potrebna oziroma je celo nezaželena uporaba raznih razkužil. 

Uporaba: produkt se nanaša na očiščeno prizadeto mesto, ki jo očistimo s sterilno vodo ali fiziološko raztopino. Morebitne izločke najprej očistimo, ravno tako odstranimo kraste (z gazo ali kirurško..), odstranimo tudi morebitne tujke iz rane. Nikoli ne uporabljamo razkužil.

Poreklo: Italija.

Količina: 30ml.