Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Iglični roler Derma Repair Stamp

Razpoložljivost: Na zalogi

59,99 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Iglični roler Derma Repair Stamp

Iglični roler Derma Repair Stamp v obliki svinčnika, uporablja se kot štampiljka. Iglični roler Derma Repair Stamp je primeren za domačo uporabo in je namenjen regeneraciji najobčutljivejše kože okoli oči, nosa in ust. Uporablja se tudi preventivno, še pred nastankom gub. Z njegovo redno uporabo (vsaj 1-krat tedensko) boste dlje časa obdržali mladosten videz. Po njegovi uporabi na kožo nanesite vašo izbrano kremo in ji omogočite še intenzivnejše delovanje. Z Igličnim rolerjem Derma Repair Stamp do popolne, mladostne in sijoče kože. 

Iglični roler Derma Repair Stamp:

  • za najobčutljivejše predele okoli oči, nosu in ust,
  • odebeli povrhnjico (epidermis),
  • poveča mikrocirkulacijo pod kožo,
  • zmanjšuje velikost por,
  • okrepi prodiranje krem in sredstev skozi kožo in s tem poveča njihovo učinkovitost za 200x.

Izbirate lahko med tremi različnimi modeli, glede na želeno dolžino iglic:

Model 0.2mm: primeren za preventivo uporabo, varuje pred nastankom gub, odstranjuje odmrle celice povrhnjice. Primeren za nežne predele okoli oči, nosu in ust.

Model 0.3mm: uporablja se za glajenje gubic okoli oči, nosu in ustnic ter za regenerativno nego manjših nepravilnosti.

Model 0.5mm uporablja se za glajenje močnejših obraznih gub in izboljšanje izgleda večjih kožnih nepravilnosti.

Iglični roler Derma Repair Stamp lahko varno uporabljate do 90 krat (približno eno leto ob uporabi 2x tedensko), predno morate pripomoček zavreči in nadomestiti z novim. Roler je sterilno pakiran in namenjen izključno enemu in istemu uporabniku.

Uporaba: roler uporabite 1-2 krat tedensko in sicer na čisti in suhi koži, najbolje zvečer pred spanjem. Iglični roler Derma Repair Stamp tapkajte po izbranem predelu enakomerno naprej in nazaj do desetkrat. Tapkajte v vse štiri strani, horizontalno, vertikalno in levo, desno diagonalno. Po njegovi uporabi nanesete želeno kremo, olje. Pred novo uporabo se mora koža popolnoma obnoviti. Izdelek po uporabi dezinficirajte s 75% medicinskim alkoholom.

Opozorila: v kolikor imate razdraženo kožo, odprte rane, glivična obolenja, herpesno okužbo, imate težave s celjenjem ran, probleme z brazgotinjenjem ali druge kožne bolezni oz. niste prepričani o normalnem stanju vaše kože, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom ali dermatologom. V kolikor med uporabo opazite kakršne koli negativne reakcije na vaši koži, takoj prenehajte z uporabo in se o nadaljnji uporabi posvetujte z zdravnikom ali strokovnjakom za kožne bolezni. Iglični roler shranjujte v priloženi embalaži ter izven dosega otrok. Iglični roler je namenjen le osebni negi, ne delite ga z drugimi osebami.

Proizvajalec:  GUANGZHOU CITY ZHUOXIN BIOLOGICAL ENGINEERING Co., Kitajska.

Poreklo: Kitajska.

Količina: 1 kos.