Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

KlamaUp klamatske alge z rožnim korenom 30 tablet

Razpoložljivost: Na zalogi

17,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

KlamaUp klamatske alge z rožnim korenom 30 tablet

Več pogledov

KlamaUp klamatske alge so prehransko dopolnilo s klaminom. KlamaUp klamatske alge s patentirano formulo iz klamatske alge in korenino alpskega rožnega korena (Rhodiolo Roseo ). Predstavljajo hrano za možgane in so nepogrešljivo prehransko dolpolnilo za vse, ki so pod velikimi psihofizičnimi obremenitvami ter so pogosto utrujeni. V klaminu najdemo edinstvene molekule, kot na primer feniletilamin (PEA), ki je naravno prisoten v človeškem telesu, še posebej v naših možganih, v večjih količinah pa nastaja, kadar smo srečni ali zaljubljeni. Zato ji nekateri pravijo tudi »molekula ljubezni«. Klama up prehransko dopolnilo vsebuje tudi korenino alpskega rožnega korena (Rhodiolo Roseo), ki je poznana že tisočletja. Ugotovili so, da koren te rastline vsebuje edinstvene spojine, imenovane adaptogeni, ki omogočajo organizmu, da se brani pred škodljivimi stresorji in utrujenostjo. Z uživanjem KlamaUp tablet boste nahranili svoje možgane in telo, povečali svojo storilnost in si nabrali novih moči za premagovanje vsakdanjih obremenitev.

Klamatska alga ni gojena, raste divje (samoniklo) v jezeru Upper Klamath, v neokrnjenem okolju narodnega parka Cascade Mountains v ameriški zvezni državi Oregon.

Sestavine: klamin, ki je izvleček iz klamatskih mikroalg (modrozelene alge AFA iz jezera Klamath), izvleček iz korenine alpskega rožnega korena (3 % rosavina), sredstvo za zgostitev: koruzni škrob, sredstvo za povečanje prostornine: gumi arabicum, stabilizator: kalcijev fosfat, sredstvo proti sprijemanju: rastlinski magnezijev stearat.

Hranilna vrednost na 100g: je predstavljena na sliki 2.

Uporaba: 1 tableta 2-krat na dan pred jedjo.

Opozorilo: priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Prehransko dopolnilo KlamaUp ni primerno za otroke v starosti pod 11 let. Hranite na hladnem in v suhem prostoru. 

Proizvajalec: Nutratec, Italija.

Poreklo: ZDA.

Količina: 30 tablet (22,65g).