Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Koencim Q10 plus Blooms 50 kapsul

Razpoložljivost: Na zalogi

30,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Koencim Q10 plus Blooms 50 kapsul

Koencim Q10 plus Blooms za ohranjanje vitalnosti. Koencim Q10 plus kapsule Blooms ne vsebujejo glutena, kvasa, mlečnih derivatov, soli, laktoze, sladkorja, arom in konzervansov. V kapsuli sta združena Q10 in omega 3, katera pripomore k boljši absorbciji Q10. Z leti, po 25 letu starosti količina Q10 v telesu izredno upada, zmanjšuje se tudi njegova absorbcija iz hrane. Polega tega njegov nivo v telesu zmanjšujejo nekatera zdravila. Količina proizvedenega koencima q10 pada v sorazmerju s starostjo, kar je neposredno lahko povezano s številnimi nevšečnostmi, ki jih prinaša starost. Drugi razlog, da telo ne tvori dovolj koencima q10 so lahko neustrezna prehrana, stres ali okužbe. Zato je priporočljivo, da primanjkljaj koencima q10 nadomestimo s prehranskim dopolnilom. Uživanje Koencima Q10 Plus priporočamo športnikom, vsem, ki so dnevno podvrženi stresu in starejšim ljudem. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestavine: sojino olje, želatina, naravno ribje olje, hidrogenizirano rastlinsko olje, glicerol, ubidekarenon (koencim Q10) 6%, emulgator: rumeni čebelji vosek, antioksidant: vitamin E (vsebuje sojin lecitin), emulgator: sojin lecitin, barvila: titanov dioksid, železov oksid rdeči, železov oksid rumeni.

Prehrambene vrednosti v eni kapsuli: naravno lososovo olje 150mg (to ustreza 45mg prostih maščobnih kislin omega 3), ubidekarenon (koencim Q10) 50mg.

Uporaba: priporočeni dnevni odmerek za odrasle je 1 kapsula dnevno s hrano.

Poreklo: Avstralija.

Količina: 50 kapsul.