Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Konjac gobica za telo z zeleno glino za mastno in mešano kožo

Razpoložljivost: Na zalogi

16,99 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Konjac gobica za telo z zeleno glino za mastno in mešano kožo

Konjac gobica za telo z dodatkom zelene gline je primerna za nego mastne in mešane kože. Konjac gobica za telo je 100% naravna, izdelana iz naravnih vlaken gomolja konjac in dodatkom francoske zelene gline, katera se že stoletja uporablja v negovalne namene. Dodana zelena glina zožuje pore in deluje antiseptično, omogoča čiščenje in nežen piling telesa. Konjac gobica je ergonomsko oblikovana, njena mrežasta struktura iz rastlinskih vlaken pa vaše telo nežno masira in spodbuja mikrocirkulacijo, ter rast novih  celic. Z  redno uporabo konjac gobice vaša koža zasije z svojim naravnim leskom. Konjac gobica z dodatkom francoske gline je bogata z minerali, nase veže umazanijo, odvečni sebum in bakterije. Je neabrazivna, zato je primerna tudi za občutljivo kožo.

Kaj je Konjac rastlina?

Konjac gomolji, rastoči na vulkanskih ravnicah s strani UNESCA zaščitenega otoka Jeju (Južna Koreja) so brez kemikalij, umetnih barvil, aditivov in dražilnih snovi. Gre za z vlago bogato in užitno rastlino, ki je po naravi alkalna in tako uravnava kislost kože in nečistoče.

Konjac gobica za telo z dodatkom zelene gline za nego mastne in mešane kože:

  • 100% naravna vlakna gomolja konjac,

  • 100% razgradljiva,

  • brez kemikalij, barvil,

  • kožo očisti njenih nečistoč,

  • spodbuja mikrocirkulacijo kože,

  • neabrazivna,

  • primerna za mastno in mešano kožo,

  • ergonomsko izdelana.

Sestavine: 100% naravna vlakna gomolja konjac, francoska zelena glina.

Uporaba: gobico namočimo in pustimo, da se prepoji z vodo, nato jo speremo in iz nje iztisnemo odvečno vodo (ne ožemamo, da ne poškodujemo vlaken). S krožnimi masažnimi gibi nežno masiramo in čistimo kožo. Po uporabi gobico dobro speremo pod tekočo vodo, iz nje iztisnemo vodo in jo shranimo v suhem, zračnem prostoru, da se posuši. Konjac gobico lahko uporabljamo samo z vodo ali pa ji dodamo čistilni izdelek oz. milo, vendar pa specifična struktura gobice omogoča, da ob dodatku majhne količine čistilnega sredstva kožo še bolj temeljito očistimo. Gobico zamenjamo po 1-3 mesecih uporabe. Gobico lahko tudi dezinficiramo, in sicer jo damo v vrelo vodo za 3-5 minut. Po uporabi lahko gobico kompostiramo ali pa jo zakopljemo v lončnico in tako rožam dodamo več vlage in hranil.

Certifikat: vegan in cruelty-free.

Proizvajalec: The Konjac Sponge Company Ltd.

Poreklo: Južna Koreja.

Količina: 1 kos (za 1-3 mesece).