Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Korenje eterično olje 5ml (100% naravno)

Razpoložljivost: Na zalogi

9,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Korenje eterično olje 5ml (100% naravno)

Korenje eterično olje je 100% naravno čisto eterično olje. Korenje eterično olje za uporabo v kozmetične namene in aromaterapijo. Je odličen dodatek h kozmetičnim izdelkom, za nego zrele kože, deluje regenerativno, očiščevalno in pomlajevalno. V kombinaciji z rastlinskimi olji se ga lahko uporablja tudi za nego pred sončenjem, saj pripomore k lepi zagorelosti.

Osnovne značilnosti:

  • Pridobivanje: parna destilacija.
  • Uporabljen del: semena.
  • Vonj: sladek, topel.
  • Barva: rdečkasta.
  • Nota: spodnja (bazična).

Sestavine: 100% naravno čisto eterično olje korenja.

INCI: daucus carota sativa seed oil,  limonene*, linalool*, geraniol* , (* sestavine naravnih eteričnih olj).

Uporaba:  namenjen uporabi v  aromaterapiji, kot dodatek kozmetičnim izdelkom. V kombinaciji z rastlinskimi olji se ga lahko uporablja tudi za nego kože pred sončenjem. Lahko si pripravite masažno olje - do 5 kapljic eteričnega olja dodajte v 10ml rastlinskega olja. Priporočena najvišja koncentracija je do največ 5% eteričnega olja.

Opozorila: pri rokovanju z eteričnim oljem bodite pazljivi. Uporabljajte samo za zunanjo uporabo. Nikoli ne nanašajte nerazredčenega eteričnega olja na kožo. Pazite, da ne pride v stik s sluznico ali očmi. Če se polijete, obvezno dobro sperite z milom in vodo. V primeru preobčutljivosti na sestavine eteričnega olja prenehajte z uporabo. Ne uporabljajte v času nosečnosti. Ni primerno za otroke mlajše od 6 let. Shranjujte dobro zaprto, pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom.

Poreklo: Francija.

Količina: 5ml.