Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Koriander tinktura 50ml

Razpoložljivost: Na zalogi

6,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Koriander tinktura 50ml

Koriander tinktura na osnovi alkoholnega izvlečka. Koriander tinktura je 100% naravna tinktura rastline koriander in alkohola. Uporabljajo jo lahko vsi tisti, ki želijo razstrupiti svoje telo in uravnotežiti prebavo. Koriander (Coriandrum sativum) je ena izmed najstarejših začimb na svetu. Izhaja iz Sredozemlja in Bližnjega Vzhoda, dolgo tradicijo uporabe pa ima tudi v Aziji. Omenjen je celo v Stari zavezi Starih Egipčanov, uporabljal ga je tudi Hipokrat.

V alkoholu se nekatere učinkovine rastlin bolje izločajo, tudi čas izločanja je daljši. Tako imajo tinkture veliko močnejši učinek kot čaji in jih zato tudi uporabljamo v manjših količinah. Poglavitna prednost zeliščnih tinktur je predvsem v tem, da zagotavljajo zelo hitro absorpcijo blagodejnih učinkovin v organizem. Tinkture so zelo stabilne in jih ni treba shranjevati v hladilniku.

Koriander tinktura je slovenskega porekla, nabrana in polnjena v okolici Javorja. Korieander je gojen in nabran v neokrnjeni naravi v okolici Javorja na nadmorski višini približno 580m, ter uporabljen svež.

Sestavine: koriander, domači sadjevec (40% alkohola). 

Uporaba: trikrat dnevno po pet kapljic, prvi dan. Nato odmerek z vsakim dnem povečamo za dve kapljice dokler ne jemljemo trikrat dnevno po 21 kapljic.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 50ml.