Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Koruzni laski tinktura 50ml

Razpoložljivost: Na zalogi

6,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Koruzni laski tinktura 50ml

Koruzni laski tinktura na alkoholni osnovi. Koruzni laski tinktura se priporoča vsem tistim, ki želijo dobro svojim ledvicam, jetrom in žolču. Koruzni laski so vratovi ženskih cvetov koruze, kateri so poznani v ljudski medicini. Koruzo so že 4000 let pred našim štetjem pridelovali v Mehiki, v Evropo pa jo je prinesel Krištof Kolumb po odkritju Amerike. Dandanes koruzo pridelujejo po vsem svetu in je bolj znana kot poljščina kot pa vrtnina. Izredno razširjena je tudi pri nas.

V alkoholu se nekatere učinkovine rastlin bolje izločajo, tudi čas izločanja je daljši. Tako imajo tinkture veliko močnejši učinek kot čaji in jih zato tudi uporabljamo v manjših količinah. Poglavitna prednost zeliščnih tinktur je predvsem v tem, da zagotavljajo zelo hitro absorpcijo učinkovin v organizem. Tinkture so zelo stabilne in jih ni treba shranjevati v hladilniku.

Koruzni laski tinktura je slovenskega porekla, polnjena v okolici Javorja. Koruza oziroma njeni koruzni laski so nabrani v neokrnjeni naravi v okolici Javorja na nadmorski višini približno 580m, ter uporabljeni sveži.

Sestavine: koruzni laski, domači sadjevec (40% alkohola).

Uporaba: ob preventivnem jemanju 17 do 22 kapljic enkrat dnevno, pri kurativi ta doza vsaj trikrat dnevno a ne več kot petkrat. Vsak človek reagira na določene tinkture različno, tako, da je najbolje poskusiti in po treh tednih, bi se morali pokazati prvi znaki izboljšanja.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 50ml.