Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Kozje milo z medom 70g

Razpoložljivost: Na zalogi

3,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Kozje milo z medom 70g

Kozje milo z medom je naraven, ročno narejen proizvod. Kozje milo z medom se proizvaja s hladnim postopkom, kar omogoča, da se ohranijo vse pozitivne sestavine. Poleg ostalih hranilnih snovi vsebuje vitamine (A, D, E, K, B6, B12), minerale (K, Ca, Fe), omega 3 in omega 6 maščobne kisline ter številne antioksidante. Ne vsebuje nobenih dišav in drugih kemičnih spojin, ki bi dražile kožo. Pospešuje regeneracijo kože, zavira njeno staranje, jo dela bolj elastično, ji daje naravno vlažnost in jo mehča. Pomaga tudi osebam z razpokano in suho kožo, ter vsem ki imajo težave s kožo. Kozjemu mleku je dodan med, ki kožo še dodatno nahrani in neguje. Milo je kontrolirano s strani Zavoda za zdravstveno varstvo Kranj, Inštituta ILF iz Hamburga in Zavoda za zdravje Kikinda.

Sestavine: nekuhano kozje mleko, palmino olje, sojino olje, sončnično olje, palmina mast, med in lužni kamen. Poleg ostalih hranilnih snovi vsebuje vitamine (A, D, E, K, B6, B12), minerale (K, Ca, Fe), omega 3 in omega 6 maščobne kisline ter številne antioksidante.

INCI: Caprae Lac, Sodium Soybeanate, Sodium Palmate, Aqua and Glycerin, Sodium Sunflowerate, Mel.

Uporaba: za čiščenje obraza in telesa. Uporabljamo ga lahko tudi za umivanje las in za britje.

Opozorilo: samo za zunanjo uporabo. Preprečite stik z očmi. Ni primerno za uživanje. Hranite  izven dosega majhnih otrok.

Proizvajalec: Zeljković, Srbija.

Poreklo: Srbija.

Količina: 70g.