Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Kristal Aventurin, prstan, uhani in 3D nalepka 1 kos

Razpoložljivost: Na zalogi

23,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Kristal Aventurin, prstan, uhani in 3D nalepka 1 kos

Več pogledov

Kristal Aventurin, prstan, uhani in 3D nalepka je unikaten izdelek namenjen vam. Kristal Aventurin, prstan, uhani in 3D nalepka je posebni komplet. Prstan s simbolom spirale + kristal Aventurin. Starodaven simbol Spirale - dovajanje energije in harmonizacija našega cikličnega razvoja, z vsakim momentom razvijamo neskončni potencial Življenja v neskončnost. Prstan je v velikosti premera 4cm z dodanim kristalom in spodbujajo naše dobro počutje. Uhani so v velikosti premera 2,5cm ter 3D nalepka je v velikosti premera 3cm. Lahko je tudi zelo krasno darilo za posebne priložnosti ali pa kot povezovanje plesa BITja med nami v-SEM-i.

Pomen kristala in nalepke: 

AVENTURIN – uravnavanje čustvenega, mentalnega polja, odpiranje ter balansiranje srčne čakre. Aventurin je kamen uspeha in veselja.

SEME ŽIVLJENJA (nalepka) – osnovni simbol stvarstva, kreiranja Vesolja, sestavljen je iz sedmih krogov, ki predstavljajo sedem dni Stvarnikovega ustvarjanja (seveda ne naših sedem dni, ampak zilionov, trilionov). Povezan je prav tako z sedmimi glavnimi čakrami v telesu, sedem dni v tednu, z astrološkimi planeti. Resonira v miru, sreči..

Sestavine: uhani ki se ponoči svetijo, prstan s simbolom spirale ter kristalom aventurina ter 3D nalepka Seme Življenja.

Uporaba: kot nakit.

Opozorilo: izdelek je unikaten, slika je simbolična, možna je tudi izdelava po naročilu, v trgovini so na voljo različni kompleti, ki si niso identični.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 1kos.