Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Magnezijev klorid v prahu 100g

Razpoložljivost: Na zalogi

9,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Magnezijev klorid v prahu 100g

Magnezijev klorid v prahu je 100% naravni magnezijev klorid v prahu. Magnezijev klorid v prahu je pridobljena iz rudnikov na Češkem. Magnezijev klorid heksahidrat je 100% naravni, brez dodanih primesi in preverjerne kakovosti. Magnezij je nujno potreben za dobro presnovo, celično energijo, močne kosti in zobe ter ima pomembno vlogo pri delovanju mišic. V telesu vzpostavlja mineralno ravnotežje, ureja mišično aktivnost. Uživajo ga lahko vsi tisti, ki želijo pregnati utrujenost, krče in prečistiti svoje telo in črevesje. Primeren je tudi za športnike, uživajo ga lahko pred, med in po fizični vadbi.

Magnezij prispeva k:

  • zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti,
  • delovanju mičic,
  • delovanju živčnega sistema,
  • ohranjanju zdravih kosti in zob,
  • ravnotežju elektrolitov,
  • sproščanju energije pri presnovi,
  • normalnemu psihološkemu delovanju.

Sestavine: 100% naravni magnezijev klorid heksahidrat v prahu.

Uporaba: prah lahko uživate večkrat na dan, po potrebi. Za čiščenje črevesja: 100g magnezijevega klorida raztopimo v 3 litrih prekuhane in ohlajene vode. Shranimo v stekleni steklenici. Pijemo 3 krat do 4 krat na dan po 1dcl, dokler ne porabimo vse tekočine. Daljša kura: 100g magnezijevega klorida raztopimo v 3 litrih prekuhane in ohlajene vode. Shranimo v stekleni steklenici. Pijemo 3 krat do 4 krat na dan po 1dcl, mesec dni. Če s pitjem nadaljujemo, po enem mesecu jemanja zmanjšamo pitje na 2 krat na dan 1dcl, še naslednje 2 meseca.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Hranite dobro zaprto, v suhem prostoru in pri temperaturi do 25 stopinj celzija.

Poreklo: Češka.

Količina: 100g.