Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Majaron eterično olje 10ml (100% naravno)

Razpoložljivost: Na zalogi

6,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Majaron eterično olje 10ml (100% naravno)

Majaron eterično olje je 100% naravno čisto eterično olje. Majaron eterično olje lahko uporablkjate kot dodatek drugim rastlinskim oljem, za sprostitev mišic, saj deluje regenerativno, poživitveno, pospešuje lokalno prekrvavitev. Uporablja se tudi v aromaterapiji, deluje sproščujoče, ima prijeten mediteranski vonj. Majaron je nizko rastoče aromatično zelišče z majhnimi zelenimi listi. Značilno je predvsem za Mediteran.

Osnovne značilnosti:

  • Pridobivanje: parna destilacija.
  • Uporabljen del: celotna rastlina.
  • Vonj: zeliščno začimben.
  • Barva: rumena.
  • Nota: srednja.

Sestavine: 100% naravno čisto eterično olje majarona.

INCI: origanum majorana leaf oil.

Uporaba: kot dodatek v kozmetične namene in aromaterapiji. Za masažo, kot dodatek drugim rastlinskim oljem. Primeren je predvsem za masažo telesa po večjih fizičnih naporih, saj deluje poživitveno, za hitrejšo regeneracijo. V aromaterapiji deluje sprostitveno.

Opozorila: pri rokovanju z eteričnim oljem bodite pazljivi. Uporabljajte samo za zunanjo uporabo. Nikoli ne nanašajte nerazredčenega eteričnega olja na kožo. Pazite, da ne pride v stik s sluznico ali očmi. Če se polijete, obvezno dobro sperite z milom in vodo. V primeru preobčutljivosti na sestavine eteričnega olja prenehajte z uporabo. Ne uporabljajte v času nosečnosti. Ni primerno za otroke mlajše od 6 let. Shranjujte dobro zaprto, pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom.

Poreklo: Španija.

Količina: 10ml.