Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Manoza brusnica 90 kapsul

Razpoložljivost: Na zalogi

39,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Manoza brusnica 90 kapsul

Manoza brusnica s kombinacijo naravne D-manoze v prahu in plodom brusnice v prahu. Manoza brusnica je namenjen samo odraslim. D-manoza je enostaven sladkor, ki se pojavlja v različnih rastlinah, tudi brusnicah. D-manoza se le v majhnem deležu presnovi v telesu, večina se je zelo hitro izloči v urin. Brusnica (Vaccinium macrocarpon) je droben vednozelen grmiček iz družine kritosemenk. 

Sestavine: naravna D-manoza v prahu (53,15%), PACran® plod brusnice  v prahu (30,24%), celuloza (kapsula), sredstvi proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin rastlinskega izvora, silicijev dioksid.

Alergeni: ni proizvedeno iz pšenice, glutena, soje, mleka, jajc, rib, lupinarjev ali oreščkov. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

Uporaba: 1-2 kapsuli, 2 krat dnevno.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Izdelek je namenjen samo odraslim. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila oz. so bolne, naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom. Shranjujte na temperaturi do 25 stopinj celzija, zaščiteno pred vlago in svetlobo. Plastenko shranjujte dobro zaprto. Ne zaužijte priloženega sredstva za ohranjevanje vlage. Pustite ga v plastenki.

Proizvajalec: Now Foods, ZDA.

Poreklo: ZDA.

Količina: 77,8g (90 kapsul).