Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Mumyo tablete 60 tablet

Razpoložljivost: Na zalogi

21,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Mumyo tablete 60 tablet

Mumyo tablete je prehransko dopolnilo naravnega izvora prečiščenega Tian Shan. Mumyo tablete so sediment temno rjave smole, ki se nahaja v skalah visokogorja srednje Azije. Mumyo je gorska smola, ki je rezultat interakcije mikroorganizmov, rastlinskih in živalskih fosiliziranih ostankov ter odgovarjajočih geografskih in klimatskih pogojev. Nahaja se v težko dostopnih gorskih jamah, za katere vedo le redki domačini. Najkvalitetnejši munyo se nahaja v visokogorju Kirgizije. Letno naberejo manj kot 2500 kg, zato je tako cenjen in iskan. Sama beseda Mumyo ima svoj izvor v grškem jeziku ­ pomeni "ohranjevalec telesa''. Priljubljen je predvsem pri športnikih, ki so izpostavljenimi hudim telesnim in duševnim naporom, pomaga pri hitrejši regeneraciji po treningih. 

Sestavine (v 1 tableti): prečiščeni Kirgizijski Tian Shan Mumyo 200 mg.

Uporaba: priporočena dnevna količina je 1 – 3 tablete na dan, pred obrokom. Tableto lahko zaužijete celo ali jo raztopite z malo vode. Priporočamo neprekinjeno jemanje 25-30 dni. Po enotedenski prekinitvi cikel ponovite.

Opozorilo: mumya naj ne jemljejo nosečnice, doječe matere in otroci do 12 let. Ni priporočljivo uživanje skupaj z alkoholom. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Proizvajalec: Biovit, Biškek, Kirgizija.

Poreklo: Kirgizija.

Količina: 60 tablet.