Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Nageljnove žbice eterično olje 10ml - 100% naravno

Razpoložljivost: Na zalogi

6,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Nageljnove žbice eterično olje 10ml - 100% naravno

Nageljnove žbice eterično olje je 100% naravno čisto eterično olje. Nageljnove žbice eterično olje za kozmetične namene in aromaterapijo. Uporabljamo ga lahko za masažo mišic in sklepov. Prejetno tudi odišavi prostor (po kuhanem vinu). Nageljnove žbice so močno dišeči in pekoči posušeni cvetni popki dišečega zimzelenega drevesa klinčevca.

Osnovne značilnosti:

  • Pridobivanje: parna destilacija.
  • Uporabljen del: plodovi.
  • Vonj: začimben, eksotičen, po kuhanem vinu.
  • Barva: svetlo rumena.
  • Nota: spodnja.

Sestavine: 100% naravno čisto eterično nageljnovih žbic.

INCI: eugenia caryophyllus bud oil*, eugenol*, benzyl alcohol*, (* sestavine naravnih eteričnih olj).

Uporaba: eterično olje deluje čistilno. Olje se uporablja tudi za odišavljanje prostorov (vonj po kuhanem vinu) in v čebelarstvu. Lahko si pripravite masažno olje – do 3 kapljice eteričnega olja dodajte v 10ml rastlinskega olja. Priporočena najvišja koncentracija je do največ 1% eteričnega olja. 

Opozorila: pri rokovanju z eteričnim oljem bodite pazljivi. Uporabljajte samo za zunanjo uporabo. Nikoli ne nanašajte nerazredčenega eteričnega olja na kožo. Pazite, da ne pride v stik s sluznico ali očmi. Če se polijete, obvezno dobro sperite z milom in vodo. V primeru preobčutljivosti na sestavine eteričnega olja prenehajte z uporabo. Ne uporabljajte v času nosečnosti. Ni primerno za otroke mlajše od 6 let. Shranjujte dobro zaprto, pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom.

Poreklo: Madagaskar.

Količina: 10ml.