Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Soda bikarbona - natrijev hidrogenkarbonat v prahu 100g

Razpoložljivost: Na zalogi

5,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Soda bikarbona - natrijev hidrogenkarbonat v prahu 100g

Soda bikarbona - natrijev hidrogenkarbonat v prahu z izrednim čistilnim učinkom. Soda bikarbona - natrijev hidrogenkarbonat za notranjo in zunanjo uporabo. Primerna je za uživanje (na telo deluje alkalno) in za široko uporabo v gospodinjstvu. Snov, podobno sodi bikarboni, so za čiščenje in umivanje uporabljali že stari Egipčani. Za uživanje je primerna za vse tiste, ki želijo zmanjšati zakisanost telesa. Dvakrat dnevno, v 2 dcl vode dodate 1 do 2 čajni žlički sode bikarbone, dobro premešate in popijete. Široko uporabna pa je tudi v gospodinjstvu, za čiščenje keramičnih površin, štedilnikov, pečic, stekla, hladilnikov,… Uporabimo jo lahko tudi za temeljito čiščenje sadja in zelenjave. 1 žlico jedilne sode bikarbone dodate 1 litru vode in s pripravljeno mešanico očistite sadje in zelenjavo ter na ta način uničite tudi pesticide.

Sestavine: 100% natrijev hidrogenkarbonat v prahu.

Uporaba: za uživanje: dvakrat dnevno v 2dcl vode dodate 1-2 čajni žlički natrijevega hidrogenkarbonata in popijete. Uporaba v gospodinjstvu: za čiščenje keramičnih površin, bele tehnike, stekla, za pranje sadja in zelenjave (v 1l vode dodate 1 jedilno žlico prahu in s tem operete sadje in zelenjavo).

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati dobro zaprto, v suhem prostoru in pri temperaturi do 25 stopinj celzija.

Poreklo: Češka.

Količina: 100g.