Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Neem zaščitna krema za ritko 40g

Razpoložljivost: Na zalogi

10,30 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Neem zaščitna krema za ritko 40g

Neem zaščitna krema za ritko za hitro in učinkovito odpravo pleničnega izpuščaja. Neem zaščitna krema za ritko deluje takoj, je 100% naravna, brez kortikosteroidov in alkoholov. Za zdravo kožo brez izpuščajev. Primerna za vsak dan. Rdečina predstavlja dražeče vnetje, ki nastane zaradi zaviralnega učinka pleničke. Stanje poslabša stik z blatom in urinom, včasih pride še do nadaljnje okužbe, ki jo povzročijo bakterije. Vnetje lahko preprečimo s tem, da pri vsakem previjanju nanesemo zaščitno kremo. Neem zaščitna krema za ritko predstavlja idealno rešitev pri tovrstnih težavah, uporabljate jo lahko tudi preventivno.

Neem zaščitna krema za ritko:

  • 100 % vegeterijansko.
  • Ni testirano na živalih in brez sestavin živalskega izvora (z izjemo čebeljega voska).
  • Brez parabenov.
  • Brez PEG in umetnih sulfatov (SLS).
  • Brez dodanih parfumov.
  • Nealergena.

Sestavine: čebelji vosek, deionizirana voda, mandljevo olje, olivno olje, olje pšeničnih kalčkov, olje cedre, glicerin, neem, olje vrtnic.

Uporaba: kožo očistite z mlačno vodo, posušite in kremo nanesite v tankem sloju. Pustite, da se posuši. Na nežni otroški koži zaščitno mazilo ustvari tanek zaščitni sloj, ki ohranja kožo suho in preprečuje nastanek pleničnega izpuščaja in drugih srbečih neprijetnosti. Uporabite 2-krat dnevno. Lahko se uporablja tudi kot vsakodnevna krema.

Poreklo: Indija.

Količina: 40g.