Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

NutriMax klamatska alga 150 kapsul

Razpoložljivost: Na zalogi

49,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

NutriMax klamatska alga 150 kapsul

Več pogledov

NutriMax klamatska alga je odlična pri vsakodnevnih psihofizičnih preobremenitvah. NutriMax klamatska alga se za razliko od drugih mikroalg in sintetičnih izvlečkov v telesu popolnoma absorbira, kar pomeni, da omogoča 100 odstotni izkoristek pozitivnih učinkov. NutriMax klamatske alge so idealna podpora za otroke, mladino, odrasle, starejše ljudi in tudi nosečnice. Pravzaprav so primerne za vse, ki so psihofizično preobremenjeni. Klamatska alga KlamathRWmax s Klamin-om patentirano formulo iz klamatske alge, ki jo najdemo v Nutrimax je zato hrana za možgane in telo, saj prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter vsesplošnemu dobremu počutju. Alga ni gojena, raste divje (samoniklo) v jezeru Upper Klamath, v neokrnjenem okolju narodnega parka Cascade Mountains v ameriški zvezni državi Oregon.

V naravi rastoče klamatske mikroalge vsebujejo vitamin A, vitamine skupine B (B1, B3, B5, B9, B12), vitamin K in minerale kot so flour, železo, molibden in jod. Vitamin B12 ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk, pri delovanju imunskega sistema ter prispeva k zmanjšanju izčrpanosti in utrujenosti. Vitamin B9 ali folna kislina prispeva k razvoju materinega tkiva med nosečnostjo, k sintezi aminokislin, k nastajanju krvi in k presnovi homocisteina. Železo ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk in homoglobina, pri prenosu kisika v telesu in pri delovanju imunskega sistema, prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

Alga, ki jo najdemo v Nutrimax:

  • je obdelana in posušena z inovativnim refrakcijskim postopkom (RW) pri zelo nizki temperaturi, da se ohranijo vse pozitivne lastnosti,
  • ima prebavljivo celično steno, kar omogoča največjo absorpcijo,
  • je preverjene kakovostiimajo certifikate.

Sestavine: mikroalga klamathRWmax (aphanizomenon flos aquae), klamin izvleček iz klamatske mikroalge (aphanizomenon flos aquae), stabilizator: mikrokristalinična celuloza, polnilo: aquamin (lithothamnion calcareum), krompirjev škrob.

Hranilna vrednost v dnevnem odmerku na 6 kapsul: je predstavljena na sliki 2.

Uporaba: 2-3 kapsule, 2-krat dnevno. V primeru težav z uživanjem kapsul, lahko njihovo vsebino stresete v gosti sok ali vodo, ter zaužijete mešanico med jedjo. Prvih 7 dni kapsule jemljite med jedjo, kasneje lahko pred ali med obroki. Če zaužijete celo kapsulo, le-to dobro 'ovijete'  v ustih z vodo, da kapsula lažje in brez težav spolzi po požiralniku. To še posebej velja za posameznike, ki imajo težave s požiranjem ali kakršne koli drugačne zdravstvene težave, ki vplivajo na funkcijo požiranja.

Opozorilo: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Hraniti v hladnem in suhem prostoru.

Proizvajalec: NUTRATEC S.r.l., Italija.

Poreklo: ZDA.

Količina: 150 kapsul (100,5g).