Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Oglje za žvečenje Carboline 30 tablet

Razpoložljivost: Na zalogi

4,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Oglje za žvečenje Carboline 30 tablet

Oglje za žvečenje Carboline nase veže strupene snovi. Oglje za žvečenje Carboline je kombinacija dveh naravnih sestavin, rastlinskega oglja, poznanega po močnem učinku sproščanja plinov iz telesa ter koromača, z izjemnimi prebavnimi lastnostmi. Oglje spada v skupino preparatov z adsorpcijskim (vezavnim) delovanjem v črevesju. Ima veliko površino, na katero se vežejo strupene kemikalije, preveliki odmerki zdravil in plini, ki nastajajo v črevesju. Tako se zmanjša oziroma prepreči prehod teh snovi in plinov preko prebavil v krvni obtok in pospeši njihovo izločanje iz telesa.

Sestavine: 4 tablete (maksimalna dnevna doza) vsebujejo 840mg raslinskega oglja in 140mg koromača.

Uporaba: prežvečite 1 do 2 tableti z malo vode po jedi, takoj ko se pojavijo prvi znaki. Ne zaužiti več kot 4 tablete na dan.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ta izdelek ni zdravilo, vendar prehransko dopolnilo z rastlinskim ogljem in koromačem. Hranite v suhem in hladnem prostoru.

Proizvajalec: Les 3 CHENES laboratorij, Francija.

Poreklo: Francija.

Količina: 18,9g (30 tablet).