Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Pre start 60 kapsul (arginin, ornitina, ginseng in guarana)

Razpoložljivost: Na zalogi

28,50 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Pre start 60 kapsul (arginin, ornitina, ginseng in guarana)

Več pogledov

Pre start kapsule so prehransko dopolnilo na osnovi arginina, ornitina, ginsenga in guarane. Pre start kapsule za pripravo na športno dejavnost, zaužijete pred športnim nastopom. Primerne so za vse, ki želijo izboljšati svoje treninge in po njih hitreje okrevati. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestavine: arginin alfa keto glutarat, ornitin alfa keto glutarat, titriran ginseng do 12 % ginsenozidov (Panax ginseng C.A. Meyer, korenine), titrirana Guaranà do 10 % kofeina (Paullinia cupana H.S.K., seme), sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza, sredstvi proti strjevanju: silicijev dioksid in magnezijev stearat.

Prehrambene vrednosti so predstavljene v tabeli 2.

Uporaba: 1 tableta na dan pred športnim nastopom.

Opozorilo: Izdelek je namenjen kot dopolnilo k raznoliki in uravnoteženi prehrani ter zdravemu načinu življenja. Ne prekoračite priporočene dnevne količine oziroma odmerka. Izdelka ne uporabljajte med nosečnostjo in pri otrocih ali dlje časa, ne da bi se posvetovali z zdravnikom. Hranite izven dosega otrok, mlajših od treh let. Vsebuje kofein, zato ni priporočljivo za otroke, nosečnice in osebe, ki trpijo za hipertiroidizmom.

Poreklo: Italija.

Pakiranje: 60 kapsul (60g).