Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Priročnik z dotikom do zdravja

Razpoložljivost: Na zalogi

Cena: 78,00 €

Akcija: 39,00 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Priročnik z dotikom do zdravja

Priročnik z dotikom do zdravja je namenjen preventivni uporabi. Priročnik z dotikom do zdravja predstavlja enkratno povezavo med zahodno in vzhodno medicino. V priročniku so zbrane tehnike, za katere se je v preteklosti izkazalo, da resnično delujejo. Tehnike, kot na primer zakonitosti petih elementov, povežejo celoto bivanja s človekom - makrokozmus z mikrokozmusom. Spoznali boste, kako so mišice v telesu povezane s stanjem energije, ki se pretaka, da živite. Energija ustvarja spremembe. Ravnovesje toka energij ustvari pogoje, da staro odide in se pojavi novo.

V priročniku je predstavljen edinstven izbor povezave meridianov, mišic, 5 elementov in hranilnih snovi. Seznanil vas bo z različnimi tehnikami masaže točk za dvig vitalnosti in energije telesa. V njem so predstavljene tehnike za korekcijo drže, zmanjšanje bolečin, zmanjšanje stresa, odpravljanje negativnih čustvenih stanj, dvig energije možganov za dosego visoke stopnje vitalnosti in še mnogo več. Vse tehnike so nazorno opisane in opremljene s slikami.

Priročnik je namenjen laični in strokovni javnosti, vsem ljudem različnih poklicev, starosti in izobrazb, ker v njem najdete vse. kar potrebujete za svoje zadovoljno življenje. Za vse, ki so se odločili, da so sami pomemben člen v zagotavljanju svojega zdravja. 

Avtorica: dr. Neja Zupan.

Obseg: 252 strani.

Format: 21 x 30 cm, mehke platnice.