Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Regrat zeliščni čaj 50g (EKO)

Razpoložljivost: Na zalogi

3,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Regrat zeliščni čaj 50g (EKO)

Regrat zeliščni čaj iz kontrolirane ekološke pridelave. Regrat zeliščni čaj iz nadzemnih delov rastline regrata. Uživanje regrata oziroma njegovih pripravkov se priporoča vsem tistim, katerim zastaja voda, imajo celulit in preveč kilogramov. Po uživanju pripravkov iz regrata boste bolj pogosto odvajali vodo in se na ta način prečistili. Uživajte regrat, če želite dobro svojim jetrom, ledvicam in mehurju. Regrat je zeljnata travnica, ki raste po vsej Evropi, najdemo pa jo tudi v nekaterih delih Azije. Pri nas raste praktično povsod, na travnikih, ob poteh in na domačem vrtu. Za uživanje je primerna skoraj vsa rastlina. Najbolj uporabni pa so listi, kateri se uporabljajo tudi v kulinariki in niso poznani zgolj v ljudski medicini.

Sestavine: suhi nadzemni del regrata, iz kontrolirane ekološke pridelave.

Uporaba: 1-2 čajni žlički regrata prelijete z 250ml mrzle vode, segrejete in pustite vreti 1 minuto. Po 10 minutah čaj precedite. Čaj pijemo 2-krat na dan po 1 skodelico.

Opozorila: shranjujte zaprto na suhem in temnem mestu pri sobni temperaturi. V primeru preobčutljivosti prekinite z uporabo.

Certifikat: SI-EKO-001.

Poreklo: Albanija.

Količina: 50g.