Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Rimska kamilica eterično olje 2ml (EKO)

Razpoložljivost: Na zalogi

11,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Rimska kamilica eterično olje 2ml (EKO)

Rimska kamilica eterično olje iz kontrolirane ekološke pridelave. Rimska kamilica eterično olje na kožo deluje izrazito pomirjajoče in je primerno predvsem za nego občutljive kože. Uporablja se kot dodatek kozmetičnim izdelkom in oljem ter v aromaterapiji. V primerjavi z nemško kamilico, je rimska kamilica šibkejša. Dobrodejno deluje tudi v masažnih mešanicah proti napetim in utrujenim mišicam. Kamilica je znana po svojih belih cvetovih z rumeno sredico, ter prijetnim medenim vonjem.

Osnovne značilnosti:

  • Pridobivanje: parna destilacija.
  • Uporabljen del: cvetovi.
  • Vonj: zelen, grenak, prodoren, medicinski.
  • Barva: prozorna.
  • Nota: srednja.

Sestavine: 100% naravno čisto eterično olje rimske kamilice iz kontrolirane ekološke pridelave.

INCI: anthemis nobilis flower oil.

Uporaba: v kozmetične namene in v aromaterapiji. Dodamo ga drugim rastlinskim oljem ali kozmetičnim izdelkom. Za nego občutljive kože. Dobrodejno deluje tudi v masažnih mešanicah proti napetim in utrujenim mišicam.

Opozorila: pri rokovanju z eteričnim oljem bodite pazljivi. Uporabljajte samo za zunanjo uporabo. Nikoli ne nanašajte nerazredčenega eteričnega olja na kožo. Pazite, da ne pride v stik s sluznico ali očmi. Če se polijete, obvezno dobro sperite z milom in vodo. V primeru preobčutljivosti na sestavine eteričnega olja prenehajte z uporabo. Ne uporabljajte v času nosečnosti. Ni primerno za otroke mlajše od 6 let. Shranjujte dobro zaprto, v temne prostoru, pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom.

Certifikat: FR-BIO-01.

Poreklo: Madžarska.

Količina: 2ml.