Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Rožmarin hidrolat 100ml (EKO)

Razpoložljivost: Na zalogi

6,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Rožmarin hidrolat 100ml (EKO)

Rožmarin hidrolat iz kontrolirane ekološke pridelave. Rožmarin hidrolat je primeren za nego mastne in mešane kože. Na kožo deluje tonično, čistilno in izrazito osvežujoče. Rožmarin uravnava količino sebuma, zato pospešuje cirkulacijo in na ta način pomlajuje kožo. Blagodejno deluje tudi na lase, saj krepi lasni koren in jih naredi bolj mehke ter prijetne na otip. Rožmarin je aromatičen zimzelen grm, ki izvira iz Azije, dandanes pa je bolj tipičen za celotno mediteransko področje. Rožmarin so uporabljali že stari Grki in Egipčani, saj ima bogat vonj in okus.

Hidrolati oz. rožne vode so v vodi topne snovi, ki nastanejo med izdelavo eteričnih olj. Klasično eterična olja, kot jih poznamo so v vodi netopni del, v vodi topni del pa ni mogoče iz vode izločiti in predstavlja hidrolat, to so pomembne sestavine z izredno širokim spektrom uporabe. Hidrolate lahko uporabljamo kot razpršilo za obraz, osnovo za kreme, vodica po britju ali jih dodajamo kopelim.

Sestavine: 100% hidrolat rožmarina iz kontrolirane ekološke pridelave.

INCI: rosmarinus officinalis water.

Uporaba: ohaljen hidrolat nanestie na vato in očistite obraz. Pustite, da se posuši. Lahko uporabljate tudi z pršilko ali kot dodatek kopelim.

Opozorila: hranite dobro zaprto, pri temperaturi do 25 stopinj celzija in nedostopno otrokom. Samo za zunanjo uporabo. V primeru preobčutljivosti na sestavine v hidrolatu, prekinite z uporabo.

Certifikat: Ecocert greenlife.

Poreklo: Francija.

Količina: 100ml.