Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Šatavari ali Shatavari v prahu Premium 60g

Razpoložljivost: Na zalogi

11,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Šatavari ali Shatavari v prahu Premium 60g

Šatavari ali Shatavari v prahu Premium je prehransko dopolnilo, ki ga že stoletja uporabljajo v ajurvedi. Šatavari ali Shatavari v prahu Premium v prevodu pomeni »sto korenin«, v prenesenem pomenu pa tudi »sto mož«, s čimer namiguje na tradicionalno rabo kot pomlajevalni tonik za ženski reproduktivni sistem. Podpora ni namenjena le ženskam v mladih letih, ampak tudi v srednjih in zrelih letih, ko pomaga pri gladkem prehodu skozi naravne življenjske faze, vključno z menopavzo. Šatavari je vrsta beluši, ki uspeva na Šrilanki, v Indiji v Himalaji. Je pomembna medicinska rastlina tropske in subtropske Indije. Uživajo jo lahko vsi tisti, ki želijo okrepiti odpornost in so pod velikim stresom.

Sestavine: 100% premium šatavari v prahu.

Uporaba: priporočena dnevna količina je od 3 do 10 gramov prahu (½ do 2 čajni žlički) dnevno. Količino razporedite čez cel dan. Prah umešajte v čaj, toplo mleko, vodo, sok. 

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Hranite v suhem in hladnem prostoru.

Poreklo: Indija

Količina: 60g