Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Šisandra jagode Premium 125g

Razpoložljivost: Na zalogi

Cena: 11,20 €

Akcija: 10,08 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Šisandra jagode Premium 125g

Šisandra jagode Premium se že tisočletja uporabljajo v kitajski tradicionalni medicini. Šisandra jagode Premium imenujemo tudi sadež petih okusov (Wu Wei Zi). Šisandra deluje kot adaptogen, kar pomeni, da se prilagodi vašim telesnim potrebam. Sadeži Šisandre uspevajo na precej visokem grmu, ki lahko v višino doseže tudi do 10 metrov. Najdemo ga na severu Kitajske in skrajnem vzhodu Rusije. Grm se odlično prilagaja ekstremnim vremenskim razmeram tamkajšnjega okolja. Šisandra jagode imajo hkrati kisel, grenak, sladek, pekoč in slan okus. Jagode vmešamo v muslije, smothije, sokove, sladolede in podobne pripravke. Šisandra jagode Premium je prehransko dopolnilo, ki ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestavine: 100% premium suhe šisandra jagode.

Hranilne vrednosti na 100g: energija 30kJ/72kcal, beljakovine 5g, ogljikovi hidrati 4g, maščobe 0,6g.

Uporaba: priporočena dnevna količina je 3g jagod. Uživamo jih tako, da jih umešamo v muslije, žitarice, smoothije, sokove, jogurte, sladolede in podobne pripravke.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Hranite v hladnem in suhem prostoru.

Dobavitelj: Herbana, Slovenija.

Poreklo: Kitajska.

Količina: 125g.