Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Svelte GCB 45 zelena kava 30 kapsul

Razpoložljivost: Na zalogi

Cena: 29,20 €

Akcija: 17,52 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Svelte GCB 45 zelena kava 30 kapsul

Svelte GCB 45 je prehransko dopolnilo zelene kave v kapsulah. Svelte GCB vsebuje ekstrakt zelenega kavnega zrna s hitro absorbcijo. V Avstraliji in Aziji je ta izdelek v zelo kratkem času, porušil rekord v prodaji vseh izdelkov. Izdelek prihaja iz Avstralije, je naravnega, rastlinskega izvora, ne vsebuje kofeina, ne deluje kot poživilo, primeren tudi za mladostnike in tiste, ki ne pijejo kave. Če uživanje kapsul združimo še z uravnoteženo prehrano in primerno telesno aktivnostjo, se vam lahko izboljša izgled. Za optimalne rezultate z izdelkom, se priporoča zdravo prehranjevanje in redna telesna aktivnost.

Sestavine: izvleček zrna zelene kave (coffea canephora), želatina, koruzni maltodekstrin, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat.

Uporaba: vzemite eno kapsulo pred glavnim obrokom.

Opozorilo: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Kapsule shranjujte pri temperaturi do 25 stopinj celzija, na mestu, ki je zaščiteno pred sončno svetlobo.

Proizvajalec: Blooms Health Products, Avstralija.

Poreklo: Avstralija

Količina: 30 kapsul.