Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

TumBiotix 30 kapsul - probiotik

Razpoložljivost: Na zalogi

18,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

TumBiotix 30 kapsul - probiotik

TumBiotix kapsule je prehransko dopolnilo z aktivnimi živimi probiotiki. TumBiotix kapsule so polnjeno v eterično obloženi kapsuli, ki je odporna na kisline v želodcu, vsebuje kar 2 milijardi liofiliziranih probiotičnih kultur z dokazano visoko sposobnostjo preživetja in stabilnostjo v črevesju. Ena kapsula vsebuje mešanico različnih probiotičnih kultur v liofilizirani obliki: L. acidophilus, L.plantarum. Tum Biotix kapsule ne vsebuje alergenov in so primerne za vegane in vegetarijance, eno pakiranje zadostuje za 15 do 30 dni. TumBiotix kapsule je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestavine: laktobacilnih kultur ł in zagotavlja 2 milijard (2x 109)  L. acidophilus, ter L. plantarum, (iz nemlečnega vira).

Sestavine kapsule: maltodekstrin, ovojnica kapsule: hidroksipropilmetilceluloza, liofilizirane kulture laktobacilov ł,magnezijev stearat, antioksidant: askorbinska kislina.

Hranilna vrednost 1 kapsule: 50mg laktobacilnih kultur ł in zagotavlja 2 milijard (2x 109)  L. acidophilus, ter L. plantarum, (iz nemlečnega vira).

Ne vsebuje: hidrogeniranih maščob, živalskih substanc, umetnih konzervansov in barvil; brez dodane sukroze, laktoze in soli; ne vsebuje kvasa, pšenice in glutena.

Uporaba: priporočen dnevni odmerek je ena do dve tableti, med ali po obroku. Poplaknite z vodo. Primerno za vegetarijance in vegane

Opozorilo: priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za raznovrstno in uravnoteženo prehrano. Shranjujte pri temperaturi pod 250 C.

Proizvajalec: Quest, Anglija.

Poreklo: Velika Britanija.

Količina: 30 kapsul.