Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

VenoPharma gel 125ml - pomoč pri bolečih in utrujenih nogah in mišičnih krčih

Razpoložljivost: Na zalogi

17,30 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

VenoPharma gel 125ml - pomoč pri bolečih in utrujenih nogah in mišičnih krčih

VenoPharma je namenjen blaženju udarnin, podpludb in zvinov ter takoj umiri dnevne in nočne krče. VenoPharma je namenjen osebam, ki dlje časa preživijo stoje in po večjih telesnih naporih: na delu, med potovanji ali po športnih dejvnostih. Posebej zasnovan za pomirjanje utrujenih, oteklih nog in gležnjev. Borovnica in glikozaminoglikani pomagajo pri vzdrževanju mikrocirkulacije, izboljšajo prožnost žil. Posebej zasnovana formula zagotovi takojšen občutek olajšanja in svežine. Uporaben je v primerih pojavov krčev. Pomaga tudi pri negi kože prizadete s celulitom in pri drugih neželenih estetskih spremembah. 

Sestavine: sestavine delujejo učinkovito in spoščujoče pri neprijetnih občutkih teže v nogah in gležnjih, preprečujejo in lajšajo otekanje in utrujenost ter dajejo občutek svežine in dobrega počutja:

  • Glikozaminoglikani: umirjajo mravljičenje v nogah in zmanjšujejo njihovo otečenost, izboljšajo prožnost žil, regenerirajo vezivno tkivo, vzdržujejo pravilno razporejanje soli in vode, izboljšajo celični metabolizem.
  • DNK: izboljša pogoje mikrocirkulacije kože in podkožja, zmanjšuje edeme, otekanje in podpludbe, lajša krče.
  • Borovnica: varuje žile in kapilare ter zmanjšuje njihovo prepustnost, lajša občutek teže in napetosti, izboljša estetski videz kože.

Uporaba: nanasite na prizadeta mesta 1 ali 2 krat dnevno, oziroma po potrebi ter masirajte od spodaj navzgor z nežnimi pritiski, da si dobro vpije.

Poreklo: Italija.

Količina: 125ml.