Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Visett Aloe vera gel za kožo 200ml

Razpoložljivost: Na zalogi

8,99 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Visett Aloe vera gel za kožo 200ml

Visett Aloe vera gel za kožo vsebuje kar 99% aloe vera listnega gela. Visett Aloe vera gel za kožo ne vsebuje parfumov, mineralnih olj ali sintetičnih snovi. Pridelan je po kontroliranem biološkem postopku, rezanje listov poteka ročno. S tem je zagotovljeno, da se izločijo vse sestavine listov, ki bi lahko vsebovale grenko snov aloin. Nato razprejo notranjost lista, kjer se nahaja gel aloe, katerega nato sortirajo. Izločijo samo najboljše dele, kateri gredo potem v postopek za pridobivanje tekočine.

Aloe vera gel na kožo deluje pomiritveno, izredno hidrantno in pripomore k njeni hitrejši regeneraciji. Uporabimo jo lahko za nego kože v primeru odrgnin, opeklin, ureznin, žuljev in drugih kožnih nevšečnostih. Lahko ga nanesemo tudi pod dnevno kremo in s tem kožo dodatno navlažimo. Idealen je za uporabo pri občutljivi in suhi koži. Takoj po nanosu je koža gladka in sijoča. Pomaga pomiriti kožo tudi po sončenju, britju, po laserskih posegih, pilingih in epilacijah. Primeren tudi za nego las, jim vrača voljnost in lesk.

Rastline in pridobivanje gela aloe vere poteka na majhnem, zaupanja vrednem posestvu v Mehiki, v skladu s smernicami nadzorovane biološke pridelave. Dobavitelj surovin je član mednarodnega sveta Aloe Science, ki določa kriterije kakovosti, dodeljuje proizvodom certifikate kakovosti in pojasnjuje učinkovanje aloe vere.

Sestavine/INCI: aloe barbadensis listni sok (aloe barbadensis leaf juice), citronska kislina (citric acid), kalijev sorbat (potassium sorbate), natrijev benzoat (sodium benzoate), ksantan gumi (xanthan gum), voda (aqua).

Uporaba: za nego suhe in občutljive, nanesemo pod dnevno kremo. Uporaben tudi pri težavni koži, odrgninah, opeklinah, urezninah, žuljih. Primeren za nego po sončenju, po laserskih posegih, pilingih in epilacijah.

Proizvajalec: Clemila Trade Exclusive Products, Nemčija.

Poreklo: Mehika.

Količina: 200ml.