Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Visett Hyaluron roll-on gel 10ml

Razpoložljivost: Na zalogi

14,99 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Visett Hyaluron roll-on gel 10ml

Visett Hyaluron roll-on gel za vse, ki želijo učinkovito sredstvo oziroma obrambo pred gubami. Visett Hyaluron roll-on gel je priročne oblike v prozorni steklenički z roll-on aplikatorjem. Zaradi visoko koncentrirane formule poskrbi za svež izgled in učinkovito prikrije utrujen izgled oči. Ob njegovi redni uporabi se gube zmanjšajo, koža je občutno bolj napeta, gladka in nahranjena. Primeren je za nego vseh tipov kože, nanesemo ga pred nanosom kreme in ličilI. Hyaluron velja za naravno čudežno sredstvo proti vidnim znakom staranja kože. Hyalurone roll-on gel visett je idealen za uporabo na vseh tistih predelih, kjer se gube najprej pojavijo, predel okoli oči in ust, gre za naravni lifting, revitalizira celiično strukturo.

Sestavine (INCI): propylene glycol, aqua (voda), sodium hyaluronate, ethylhe xylglycerin, tetrasodium glutamate diacetate; citric acid, sodium hydroxide, phenoxyethanol.

Uporaba: hyaluron gel visett nanesete na želene predele (okoli oči, ust), na očiščeno kožo, pred nanosom kreme in ličil. Je idealna podlaga za ličila.

Opozorilo: hraniti izven dosega otrok

Proizvajalec: Clemila Trade Exclusive Products, Nemčija.

Poreklo: Nemčija.

Količina: 10ml.